UŞAK / MERKEZ - Fevzi Çakmak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Filistinli Kardeşlerimiz İçin Düzenlediğimiz Kermeste 46.690 TL Toplandı.AFAD aracılığıyla Gönderdik.

Kas

2018 yılında Mezun Olan Sıla TEKİN,Okulumuzda Psikolojik Danışman Olarak Seminer Verdi.

Kas

10.Sınıf Öğrencilerimiz,Tarih Öğretmenimiz Neslihan KORKMAZ Rehberliğinde Ulubey ve Clandras Gezisi Yaptılar.

Kas

11.Sınıf Öğrencilerimizle TUSAŞ ve Ankara Gezisi oldukça faydalı ve anlamlıyıdı.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yürütülen Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında Öğremci İşleri Müdür Yardımcısı Ünzüle KARA ve Rehber Öğretmeni Tuğba TEKE 11.12.Sınıf öğrencilerine yönelik ;

1.Hedef YKS ile ilgili bilgilendirme

2.Koçluk Sistemi

3.Denemelerin analizi

4.Günlük çözülen soru sayısı

5.Devamsızlık

6.Günlük Çalışma Sistemi

7.Kişisel Bilgilendirme

8.Diğer

konularında Veli ,Öğrenci ,Sınıf Öğretmeni ve ders öğretmenleri ile bire bir görüşmeler yapıldı.

Ekm

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü İSGB İl Koordinatörü Filiz ÜNAL ve uşak Meb Akud Temsilcisi Osman DEMİR tarafından okulumuz öğrencilerine  Deprem konusunda seminer verildi.Seminer sonrası Okul Personel ve öğrencilerin katıldığı Deprem Tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

Tarih Öğretmenimiz Neslihan KORKMAZ ve İngilizce Öğretmenimiz Berrin COŞKUN,Öğrencilerimizi Batı Karadeniz'i Gezdirdiler.

Ekm

Okul Müdürümüz Burhan TAŞ,Müdür Başyardımcımız Ümit KOZAK,Müdür Yardımcımız Müşerref KARATURP ve Müdür Yardımcımız Ünzile KARA ile birlikte Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret ettik.

Ekm

Valimiz ve Milli Eğitim Müdürümüz,Okulumuz hakkında detaylı bilgi alarak Öğretmen ve Öğrencilerimizle buluştular.

Ekm

Uşak Üniversitesi Fen Bilgisi Ana Bilim Dalı Doç.Dr.Ümran Betül Hocamızla Nitelikli Bir Tübitak Bilim Söyleşisi Gerçekleştirdik.

Ekm

Uşak Müftülüğünün Düzenlediği Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasının Bütün Derecelerini Öğrencilerimiz Aldılar.

Ekm

Uşak'ın En Güvenli ve Güvenilir Okulu Olmanın Haklı Gururunu Yaşıyoruz.

Ekm

Mezun Öğrencilerimizin Bizi Ziyarete Gemleri Bizi Memnun Etti.

Ekm

Bursluluk Sınavında Başarı Gösteren Öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz.