UŞAK / MERKEZ - Fevzi Çakmak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Aile Çocuk Eğitim Programı kapsamında okul rehber öğretmenimiz Tuğba TEKE tarafından velilerimize "Olumsuz ve Zorlayıcı Akran Davranışlarını(Zorbalık) Önlemek İçin Aktif Çalışmalar" konusunda seminer verildi. Katılan velilerimize katılım sertifikası verilerek, broşürler dağıtıldı.

Nis

"CLANDRAS'TAN DARENDE'YE KARDESLIK KÖPRÜSÜ "Projemiz kabul edilince okulumuz öğretmenlerle toplantı yapılarak proje hakkında bilgilendirme yapilmiştir

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğününce gerçekleştirilen Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projesinde okulumuz ile paydaş okulumuz olan Malatya Sadreddin Konevi Kız AİHL İLE   "Clandırastan Darendeye Kardeşlik Köprüsü" 51 Proje içersinde yer alarak hibe almaya hak kaznmıştır.

Mrt

Tarih Öğretmenlerimiz İsmail KARA ve Neslihan KORKMAZ'a Teşekkür Ederiz.

Mrt

Programımıza Din Öğretimi Şube Müdürümüz Sayın Ahmet AYDIN da katıldılar.

Mrt

Tübitak,Türk Dili ve Edebiyatı Dalında Öğrencimiz Bölge Birinciliği Aldı.

Mrt

Beş Vakit Namaz Tiyatrosu Hazırlayan Meslek Dersleri Öğretmenimiz Gülten ÇETİN'i Tebrik Ediyoruz.

Mrt

Her sabah ilk derslerde 20 dakika kitap okuyoruz.

Mrt

İhyiyaç Sahibi Öğrencilerimiz İçin Ramazan Öncesi Kermes Düzenledik.

Mrt

Arama,Kurtarma ve Tahliye Tatbikatı Yapıldı.

Mrt

Pansiyon Binamız Yeni Renklerine Kavuştu.

Mrt

Okul Binamızı yeni renlerine kavuşturduk.

Şbt

Rehber Öğretmenimiz Tuğba Teke tarafından 12.Sınıf öğrenci ve velilerimize Etkili Ders Çalışma ve Motivasyon Seminerleri yapıldı.

Ock

Öğretmenlerimiz,Bakanlığımızın Gönderdiği Beyaz Önlükleri Giyerek Memnuniyetlerini Gösterdiler.

Ock

Bursa Uludağ Üniversitesi ve Güzel Bir Bursa Gezisi Yaptık.