UŞAK / MERKEZ - Fevzi Çakmak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Öğretmenlerimiz,Bakanlığımızın Gönderdiği Beyaz Önlükleri Giyerek Memnuniyetlerini Gösterdiler.

Ock

Bursa Uludağ Üniversitesi ve Güzel Bir Bursa Gezisi Yaptık.

Ock

Etkinliğimize İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil YÜCEL ve Şube Müdürümüz Sayın Ahmet AYDIN Katıldılar.

Ock

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Asuman TOSUN Koordinesinde Sportif Etkinliklerde Sınıs Tanımıyoruz.

Öğrencilerimiz Yeteneklerini Sergilediler

Ock

Sahip Dergimizin '.Yaşına Basması Nedeniyle Düzenlediğimiz Kahvaltı Programımıza İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil YÜCEL ve Şube Müdürümüz Sayın Ahmet AYDIN Katıldılar.

Ock

Alan Değişikliği ile Eşme'ye Ataması Yapılan Hazime SEYHAN'ı yeni görev yerine uğurladık.

Uşak Havalimanı Gezimizden Kareler

Ock

YARI YIL TATİLİ İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZE OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ TUĞBA TEKE TARAFINDAN ÇALIŞMA PLANI HAZIRLANDI. PLANLARI AŞAĞIDAKİ LİNKLERE TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası faaliyetleri kapsamında sınıflarda öğrencilerimize kamu spotları izlettik. Veli ve öğrencilerimize enerji verimliliği ile ilgili seminerler düzenledik.

Ara

Cuma Günü Sabah Namazı Programımızda Öğretmen,Öğrenci ve Velilerimizin Yoğun İlgisi ile Güzel Geçti.

Ara

Okulumuz "Filistin İçin Tek Yürek" oldu.

Ara

Hafız Zahide Zeynep BARUT,Uşak İl Birincisi.

Ara

Zeynep Eslem DEMİR,Uşak İl Üçüncüsü Oldu.

Kas

Öğretmenler Günü Programımızı Hazırlayan Öğretmen ve Öğrencilerimizi Gönülden Tebrik Ediyoruz.Harika Bir Etkinlikti.